Villa Lorraine usred maslinika

Vila za odmor s bazenom


Naša je Villa Lorraine idealna za obitelji te obitelji s djecom, grupe prijatelja i parove koji žele maksimalno uživati u odmoru, bez stresa i užurbanog načina života.

Vila sa bazenom

Villa je smještena u Istri odnosno u slikovitom mjestašcu Galižana. Osim što ćete imati prilike uživati u mirnom i tihom okruženju karakterističnom za ovo područje, vjerujte nam na riječ da će vam Istra svaki puta oduzeti dah svojom ljepotom.

Iskusni smo domaćini kojima je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvome mjestu. Imate li dodatnih pitanja ili zahtjeva, slobodno se obratite s povjerenjem i rado ćemo vam pomoći.


Naša misija

Naša je misija učiniti vam odmor u Villi Lorraine ugodnim iskustvom o kojem ćete još dugo pričati. Vaše nam je zadovoljstvo najvažnije i zato vam pružamo vrhunsku uslugu kako biste se opustili i odmorili od svakodnevnog stresa. Uvijek smo na raspolaganju za vaše upite o dodatnim aktivnostima i razgledavanju Istre, stoga nam se slobodno obratite bez ustručavanja.

Uz vrhunsku uslugu koju pružamo kao i ljepotama Istre koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, sigurni smo da ćemo uspjeti u tome.

Naša vizija - vrhunska usluga smještaja uz upoznavanje autentične Istre

Naša vizija nije samo pružiti vam savršen odmor, naša je vizija i upoznati vas s autentičnim ljepotama Istre.

Istra obiluje brojim povijesnim znamenitostima koje otkrivaju fascinantnu, drevnu prošlost Istre, romantičnim tavernama u kojima možete uživati u ukusnoj lokalnoj hrani, autentičnim selima koja pričaju priču o nekim drugim vremenima bez užurbanosti modernog vremena, plažama koje ostaju budne dugo nakon zalaska sunca, kristalno čistom moru te zelenim prirodnim oazama mira i opuštenosti.

Bez obzira na to što želite od odmora, Istra nudi pregršt za svakoga.

Najbolji način za uživanje u Istri je boravak u villi Lorraine

Naša vam villa Lorraine pruža prijeko potrebnu slobodu kako biste Istru doživjeli na potpuno drugačiji način. Zato ćemo vam pomoći u preporukama najboljih restorana, plaža, izleta, atrakcija te aktivnosti za odmor u Istri, kako je mnogi nazivaju „rajem na zemlji“.

Gostoljubivost koja nema konkurenciju

Ono što bismo željeli svakako naglasiti je prijateljska narav nas Istrijana kao domaćina.

Širom svijeta, Istrijani su poznati po svojoj gostoljubivosti, velikodušnosti te gostoprimstvu koje gotovo da nema konkurenciju. Otvoreni su i druželjubivi prema svakome gostu, ali i vrlo profesionalni u pristupu turizmu i zadovoljstvu gostiju.

U to ćete se imati prilike uvjeriti već prvog dana boravka u našoj villi Lorraine.

Rado ćemo vam pomoći u svim pitanjima vezanima za boravak u našoj villi. Obratite se bez ustručavanja na sljedeće kontakte:

Kontakt broj: +41 76 251 61 09
Email adresa: ovdje
Govorimo hrvatski i engleski jezik.

Veselimo se vašem dolasku i odmoru u čarobnoj Istri.